CleanShot 2020-04-09 at 13.37.32@2x

Onze beste wensen voor 2022 !!!!

Wintertijd is een moment om te herbronnen.
De zomermaanden zijn heerlijk maar de winter is ook heel fijn. Gezellig binnen bij het haardvuur met veel kussens, plaids, lekker boek en ja ook een leuk tv-moment op z'n tijd.

Mooie winterwandelingen met onze alpaca's, de buren beginnen er al aardig aan te wennen. De kleinsten zijn deze week verhuist naar een aparte wei.
We hebben onze handen dus vol om ze helemaal naar ons hand te zetten.
Tegen de zomer verwachten we weer 3 kleintjes, als alles goed verloopt. Zoals altijd delen we dit heugelijk moment via onze mediakanalen, en liefst live zoals deze zomer. Dus volg je ons nog niet, zeker doen !Groeien
Maar er wordt ook hard gewerkt, nieuwe ideeën krijgen vorm.
Het "Ruttermolenwinkeltje" groeit zoals velen al hebben ontdekt.
Wat begon met een potje confituur, heeft nu al een aardig assortiment huisgemaakte producten. Je kan ze steeds ontdekken via onze Website
Ruttermolenwinkeltje
We zijn dan ook trots om het label "Handmade in Belgium" te mogen ontvangen.
En nu we op het onderwerp labels komen, zouden we graag naar deze zomer toe voor het label "fietsvriendelijke logies" willen gaan. Dus je merkt het stilzitten zit niet in onze genen.
Lekker verwennen
Ben je vakantieplannen aan het maken? Er op uit samen met je vrienden ? Of fijn met z'n tweetjes of het gezin ?
Laat je dan lekker verwennen in onze maison d'hotes. Alle tijd om het prachtige Tongeren en omstreken te ontdekken, leuke activiteiten te ondernemen en ‘s avonds ontspannen aan te schuiven aan onze tafel en te genieten van Serge z’n kookkunsten.
Reserveer alvast je plaatsje Beschikbaarheid

Filmpje om nog even te genieten.tot snel !!
Groetjes Marica en Serge
IMG_5192
IMG_5184
Vind ons op sociale media
facebook instagram email website