CleanShot 2020-04-09 at 13.37.32@2x

"2020! Een jaar dat we nooit meer zullen vergeten!"

2020 is het jaar waarin we afstand namen van alles wat we zo gewoon waren. Ook met de feestdagen nemen we letterlijk afstand van elkaar, maar figuurlijk staan we meer dan ooit dicht bij elkaar. B&B De Ruttermolen zorgt namelijk voor de cadeautjes onder de kerstboom.

Dit jaar geen dikke kus van oma of een schouderklopje van opa. Laat jouw lieve grootouders weten dat je die kleine momenten mist via een geschenkverpakking, met de heerlijke confituren en hazelnootpasta volgens recept van mijn grootvader.

Laat je vrienden weten dat je hen mist door ze te verrassen met een geschenkbon voor een etentje. Waar jullie dan samen van kunnen genieten als het weer in alle veiligheid kan.

Beantwoord tante Christien haar jaarlijkse vragen met nieuwjaar "En wanneer komt er een kindje?" met een doosje echte sneeuwballen. Een heerlijke zacht-zoete vulling in een dun jasje van chocolade.

Die fles limoncello stuur je richting nonkel Jos, met de boodschap om dit jaar een citroenboom te planten. Hij zal de tip wel begrijpen.

Wil je mama en papa met Kerst of nieuwjaar laten weten dat je aan hun denkt, ze zullen smelten bij het zien van onze ijs-buche.

Zo hebben we voor elk wel een leuke attentie klaarstaan waarmee jij jouw kerstboodschap wil overbrengen en het jaar met een positieve noot afsluiten.

Wil jij er toch even uit en genieten met je lief, je moeder, vader of met een vriendin? Het kan ook NU !
Lekker dromen in een van onze droomkamers, genieten van de natuur en rust, heerlijk dineren en 's morgens weer fris op pad na een met liefde bereid ontbijt.
Flexibel als we zijn, we maken er een verblijf van op maat!


Goed om te weten

Onze producten kunnen ook verstuurd worden.
Het is nog steeds mogelijk om je bestelling op voorhand door te geven via info@ruttermolen.be


We wensen iedereen fijne feestdagen toe.

Hou het gezond en tot snel !!
Groetjes Marica en Serge
Eerste gietijzeren molenas jaren 1700
Oude waterpomp van 1900
Vind ons op sociale media
facebook instagram email website