CleanShot 2020-04-09 at 13.37.32@2x

"Het is hier veilig en gezond vertoeven"

Het seizoen is helemaal anders gestart dan wij voor ogen hadden. Covid-19 heeft jou en ons in zijn greep. Toch durven we al een beetje dromen.....Jij ook ?
Vele van jullie hebben hun verblijf verplaatst naar een andere datum, hen willen we uiteraard bedanken.
Voor wie nog geen vakantie in eigen land heeft voorzien, ook jullie zien we graag weer.
We hebben tijdens al de weken lockdown niet stilgezeten, want ons motto is "stilstaan is achteruitgaan" en dat willen we niet.
We staan klaar om jullie te laten ontspannen, even alles vergeten. Te laten fietsen, genieten van Tongeren en omgeving. Wandelen in de velden langs hobbelige wegen. Kuieren langs de straten en over de antiekmarkt van Tongeren. Musea en bezienswaardigheden te laten ontdekken.
Neem zeker ook een kijkje op onze nieuwe website www.ruttermolen.be en ontdek daar tal van uitstappen die wij voor jou deden.
Vertoeven aan de oevers van de Jeker, een verfrissende plons in het verwarmd zwembad, je waant je op een zwoele zomeravond in het zuiden van Frankrijk, waar je dan de dag goed kan afsluiten met een heerlijk diner.
Verlang je intussen nu ook naar een heerlijke zomer ? Kijk snel op onze website of er nog een plaatjes vrij is, dan zien we jullie binnenkort. En zo steun je ook ons in deze moeilijke tijden.

Hou het gezond en tot snel !!
Groetjes Marica en Serge
Eerste gietijzeren molenas jaren 1700
Oude waterpomp van 1900
Vind ons op sociale media
facebook instagram email website