Wie zijn wij?

Wij Serge en Marica zijn de eigenaars van deze stralende B&B, afkomstig uit Oost-Vlaanderen.

Beiden hebben wij een koksopleiding genoten. De één in Brugge de ander in Lokeren. De passie en liefde voor een verfijnde keuken is al gauw gaan groeien bij Serge. Hij heeft er dan ook enkele jaren van kunnen proeven in het Waasland. Marica echter voelde zich helemaal thuis in de verkoop en groeide mee op in de bakkerij van haar vader te Sint-Niklaas.

Zo gaande weg zochten wij uiteindelijk naar een gezamenlijk doel en dat was samen een patisserie-delicatesse zaak starten.

In 1999 richten we samen onze eigen zaak op te Kruibeke. Het werd een succesverhaal dat 18 jaar mocht duren.

Intussen hebben wij 4 kinderen mogen verwelkomen die stilaan groot worden.

Eind 2017 hebben we de deuren van onze bakkerij dicht getrokken en is het moment gekomen om een nieuwe droom waar te maken.

We hopen er jullie graag meer over te vertellen bij een bezoek aan onze bed and breakfast.

Waarom je voor onze B&B zou moeten kiezen ?

Wij houden van een persoonlijke aanpak, iedere gast is uniek. We proberen bij elke kennismaking aan te voelen waarom iemand naar ons komt. Fietsen, wandelen, of net om de gezelligheid, en het sociaal gebeuren in en rond De Ruttermolen.

Om even weg te zijn uit alle drukte, en hier tot rust te komen. Om zich te laten verwennen met onze goede zorgen.

En daarenboven kan u s ’avonds nog eens extra genieten van de kookkunst van Serge. Even kijken wat er in de groentetuin staat en dit alles is de basis waarmee we heerlijke gerechten op tafel toveren.

We beschikken over 4 kamers, en het is heel gezellig om hier met de hele familie, collega’s of vrienden te vertoeven in privésfeer.

Had je ook graag ook even onze lieve alpaca’s ontmoet, dit kan allemaal

Onze businessgasten bieden we een vergaderruimte aan (max14p), gemoedelijk maar toch met de nodige klasse in dit uniek gebouw. Wie geniet er niet van om even het strakke pak te vergeten.

Of gewoon even gezellig huiskamertafelen op maat (max 14p) voor mensen uit eigen regio. We willen van De Ruttermolen een hele toegankelijke plaats maken, waar elke gast zich goed voelt.

Zoals je kan lezen voor iedere gast, een persoonlijk verhaal.